Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikers ervaring te verbeteren.

Privacy Policy

Privacy Policy Bont & Blue

 

Bedrijfsgegevens :

Gerda Valkenburg, Bont & Blue;

Vetterik 5 4661RS Halsteren;

Telefoonnummer: 0621665844

E-mailadres: bontenblue@ziggo.nl

KvK-nummer: 59672471

Btw-indentificatienummer: 155055458B01

 

Algemeen:

Bont & Blue respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Bont & Blue gebruikt uw gegevens omdat u gebruik maakt van haar diensten en of omdat u deze zelf aan haar verstrekt heeft.

Bont & Blue zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Bont & Blue. U dient zich ervan bewust te zijn dat Bont & Blue niet verantwoordelijk is voor de privacy beleid van andere sites en bronnen.

Door gebruik te maken van de website van Bont & Blue geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

Gebruik van NAW gegevens :

Bont & Blue gebruikt de verzamelde gegevens als doel om haar diensten (bestellingen) te leveren en voor verzending van haar nieuwsbrief.

Bont & Blue verzamelt de volgende gegevens:

-Voor en achter naam.

-Adresgegevens.

-Email adres.

-IP adres.

-Telefoonnummer.

Bont & Blue geeft persoonsgegevens uitsluitend aan derden ter beschikking die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.(Transport)

Bont & Blue bewaart de persoonsgegevens tot dat de persoon dit niet langer op prijs stelt en zich uitschrijft voor haar nieuwsbrief via de link die op de site is vermeld. Facturen tenminste 7 jaar.

Alleen met uw toestemming gebruikt zij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties via de nieuwsbrief.

Email contact en gegevens over het gebruik van haar site en de feedback die ik krijg van de bezoekers helpen haar om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

De website van Bont & Blue maakt gebruik van cookies. Dit zijn technische cookies, kleine stukjes informatie die bij u eerste bezoek door uw browser worden opgeslagen op uw computer, laptop, tablet of smartphone.

Cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Bont & Blue gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Tevens worden ze gebruikt om uw order correct af te handelen.

Op de website van Bont & Blue zijn buttons opgenomen om haar webpagina te promoten op social netwerken zoals Facebook, Instagram, YouTube, Google en Twitter. Deze buttons werken dmv stukjes code die van Facebook, Instagram, YouTube, Google en Twitter zelf afkomstig zijn. Dmv deze code worden cookies geplaatst, Bont & Blue heeft daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook, Instagram, YouTube, Google en Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. 

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden :

-Cookierecht.nl

-Consumentenbond: “Wat zijn cookies”

-Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies”

-Consumentenbond: “Cookies verwijderen”

-Consumenetenbond: “Cookies uitschakelen”

Bont & Blue neemt u persoonsgegevens serieus en draagt zorg om misbruik en verlies tegen te gaan en alleen Bont & Blue kan bij de persoonsgegevens welke is beveiligd dmv van een gecodeerd wachtwoord, de persoons gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde server. Bont & Blue verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven die uw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Bont & Blue blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

U heeft het recht om persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Zie hiervoor de persoonlijke instellingen van uw account. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen zich te identificeren. Indien gegevens niet kloppen, kunt u verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

U heeft het recht op dataportabiliteit. Dit betekend dat u bij mij een verzoek kan indienen om uw persoonsgegevens waarover ik beschik in een computerbestand naar u of naar een door u genoemde organisatie te sturen.

U heeft het recht om de verleende toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken.

U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons