Menu
Winkelwagen

Pools aardewerk

Pools aardewerk met prachtige details

Bent u ook een fan van Pools aardewerk? De bijzondere blauwtinten, decoratieve patronen en vrolijke natuurelementen zorgen voor een echte blikvanger op uw eettafel. Met een uitgebreid assortiment raakt u niet snel uitgekeken! Kies voor één van de 2500 modellen Pools servies, waarbij u ruime keuze heeft uit leuke sets met borden en koffiemokken. Het leuke van de grote collectie, is dat u gemakkelijk kan mixen en matchen. Ieder serviesstuk is net weer anders, maar toch zorgen ze samen voor een mooi geheel. Terugkomende elementen zoals bloemetjes, hartjes en vogeltjes zorgen dat verschillende modellen uitstekend met elkaar zijn te combineren. Kijk snel op de website om ook dit authentieke aardewerk in huis te halen!

Aardewerk bekijkenPools aardewerk rechtstreeks uit de fabriek

Al het Pools aardewerk wordt rechtstreeks van de Poolse fabriek geïmporteerd. In het stadje Boleslawiec in Polen wordt het servies met de hand bewerkt en gebakken in de oven. Voorheen heette deze plaats Bunzlau, vandaar dat het ook wel als Bunzlau servies bekend staat. Aangezien wij het aardewerk rechtstreeks importeren vanuit Polen, kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Zo zit onze vraagprijs altijd 30% onder de adviesprijs. Op deze manier haalt u prachtig Pools servies in huis, voor een vriendelijke prijsje. Dit is een slimme investering, omdat het servies erg duurzaam is. De motieven mogen er dan wel delicaat uitzien, maar alle artikelen kunnen zonder problemen in de vaatwasser, magnetron of oven. Het stevige glazuur zorgt er daarnaast voor dat al uw servies mooi blijft glanzen zodat u er zo lang mogelijk plezier van heeft.

Pools aardewerk


Eindeloos variëren met Pools aardewerk

Op de website vindt u het volledige aanbod van Pools aardewerk. Deze zijn ingedeeld per categorie, zodat u eenvoudig vindt wat u zoekt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een unieke theepot? Met een karakteristieke theepot met een fleurig bloemetjesmotief brengt u extra sfeer tijdens uw thee en koffie uurtje. Of kies voor een volledige set met vrolijke borden voor het hele gezin. Met de prachtige prints zullen de kinderen graag hun bord leeg willen eten! Wanneer u al een mooie collectie Pools servies heeft, is het leuk om te blijven uitbreiden. Elk jaar komen er weer nieuwe producten bij, waardoor u kan blijven variëren!

Aardewerk bekijkenDe beste winkel voor Pools servies

Voor het grootste aanbod en de beste kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres. Met een geweldig assortiment aan Pools aardewerk raakt u niet snel uitgekeken! Bestel snel en eenvoudig uw favoriete serviesstukken. Deze worden goed verpakt en naar u thuis opgestuurd. Bij bestellingen boven de €75 betaalt u helemaal niets voor de verzending! Komt u liever langs in de winkel? Dan zien we u graag verschijnen bij onze winkel in Halsteren. Do zobaczenia wkrótce, oftewel: tot snel!

Aardewerk bekijken