Menu
Winkelwagen

Servies bunzlau

Voordelig geprijsd servies Bunzlau

Bent u ook gek op servies Bunzlau? Dit Pools aardewerk is direct te herkennen aan de prachtige kobaltblauwe motieven die voorzien zijn van levendige patronen. Versierd met bloemetjes, vogels, hartjes en blaadjesmotieven kan u niet anders dan vrolijk worden van dit bijzondere servies. Bij Bont en Blauw vindt u het grootste aanbod aan Pools servies, waardoor u direct uw slag kunt slaan! Het aardewerk wordt rechtstreeks uit de fabriek in Polen naar Nederland geïmporteerd, waardoor al onze artikelen heel vriendelijk geprijsd zijn. Zo bespaart u gemiddeld 30% voor elk product! Zo kunt u nog eens lekker shoppen.

Servies Bunzlau bekijkenDuurzaam servies Bunzlau van uitstekende kwaliteit

De naam zegt het al, servies Bunzlau wordt oorspronkelijk gemaakt in het Poolse stadje Bunzlau. Tegenwoordig heet het stadje Boleslawiec, maar fans van het servies noemen het nog steeds servies Bunzlau. Door middel van sponsjes worden alle motieven met de hand gestempeld op het servies. Daarna wordt er geglazuurd en wordt het servies voor het tweede maal gebakken op 1300 graden Celsius. Door de hoge baktemperatuur wordt het aardewerk keihard, waardoor het zijn vorm nooit zal verliezen. Dit duurzame advies is gemaakt om een leven lang mee te gaan en zal zijn glans en leuke motieven door de jaren heen behouden. Zo is elke maaltijd of thee uurtje een feest van kleuren en motieven, waar u extra sfeer mee creëert.

Servies bunzlau


Origineel servies Bunzlau voor elke gelegenheid

Het leuke aan Bunzlau servies is dat elk artikel weer anders is. De vrolijke motiefjes zijn voornamelijk klassiek kobaltblauw gekleurd, met subtiele andere kleuren die niet overheersen. Door de grote verscheidenheid aan patronen, mixt en matcht u makkelijk leuke borden, mokken en schalen met elkaar. De terugkomende elementen en patronen vormen toch altijd een samenhangend geheel. Bunzlau ziet er dan wel heel bijzonder uit, maar is net als ander servies overal voor te gebruiken. Hoge temperaturen zoals de vaatwasser of magnetron zijn dan ook geen enkel probleem. Haal ook een creatieve en gezellige sfeer in huis met dit karakteristieke servies.

Servies Bunzlau kopenDe beste webshop voor Pools aardewerk

Met een groot assortiment vindt u altijd het servies Bunzlau waar u naar op zoek bent. Met een aanbod van 2500 artikelen kunt u blijven verzamelen! Bent u naar een specifiek product op zoek? Dan vindt u dit gewoon via de zoekfunctie. Of wilt u het liefst al uw servies in hetzelfde motief? Alle motieven zijn voorzien van een nummer, waardoor u gemakkelijk dezelfde patronen bij elkaar vindt. Bestel met een paar klikken op de knop online, of kom gezellig langs in de winkel in Halsteren. We delen dan ook graag onze passie met u zodat u bij ons gegarandeerd slaagt voor Pools servies!

Servies Bunzlau bestellen